• Nala ♡

 • Dyrevelfærd

  Desværre er der rigtig mange dyr verden over der ikke lever det liv de fortjener. Dyreriget er en vigtig og uundværlig del af vores planet, og alle dyr, uden undtagelse, har ret til et godt liv - uanset størrelse og oprindelse, og uanset hvor i verden de befinder sig.

  Jeg ved selvfølgelig godt at vi ikke kan redde alle dyr, men hver en lille forskel tæller, og mange små forskelle bliver hurtigt til noget større.

 • Vores drøm

  Vores mål og drøm med NalasHome er at kunne tilbyde et unikt og anderledes sortiment af produkter til både hjemmet og til vores bedste venner, samtidig med at vi løbende samler ind til dyrevelfærd.

  - For hver ordre donerer vi et beløb til dyrevelfærd.

  Når vi har samlet nok ind til at give en donation, sørger vi for at offentliggøre det, så vores kunder kan følge med i hvilke projekter de støtter når de handler hos os.

 • Vores sortiment

  Sortimentet på shoppen er personligt udvalgt, og vores kærlighed til etniske mønstre, unikke styles og godt håndværk præger i særdeleshed shoppen.

  Vi udvælger vores personlige favoritter til både os selv, vores hjem samt vores hunde.

  Vi har ligeledes produkter på shoppen som er fra vores eget brand “NalasChoice”.

Historien bag NalasHome:

Webshoppen er startet af mig, Stine.

Jeg har altid haft dyr i mit liv som tæller både heste, hunde, katte, marsvin og kaniner - og dyrevelfærd har altid været en hjertesag for mig. Interessen for at hjælpe dyr voksede især på en ferie til Grækenland, hvor der desværre findes en del gadehunde, men også fra andre udenlandsrejser hvor jeg desværre har oplevet mange forskellige dyr der bliver udnyttet hver eneste dag, med det eneste formål - at tjene penge, og uden den mindste bekymring for hvordan dyrene trives.

I starten af 2019, i en alder af 24 år, besluttede jeg at redde en gadehund, og valget faldt på den sødeste lille tæve fra Bosnien, som jeg gav navnet, Nala. Nala kom til Danmark d. 11. April 2019, hun var dengang 20 måneder gammel. Hun var en skrækslagen og usikker lille pige, og den første tid var hård. Hvordan fortæller man en hund, som allerede har set verden fra sin værste side, at jeg vil hende alt godt, og at hun er i sikkerhed for evigt? - Det var svært - faktisk næsten umuligt. Men jeg kunne fornemme at der gemte sig en fantastisk hund i hende, så jeg tog naturligvis kampen op! - Noget jeg ikke har forbudt ét eneste sekund! Hun har udviklet sig til at blive verdens bedste lille hund, som virkelig elsker livet. Jeg glæder mig til hver eneste dag med hende, og jeg er så taknemmelig for at jeg kan vise hende verden fra den bedste side. Nala vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte, og det er naturligvis også hende, som shoppen er opkaldt efter ♥

Jeg håber og drømmer om i fremtiden at kunne hjælpe, redde og adoptere endnu flere dyr, men jeg kan ikke personligt redde alle dyr - Derfor vil vi gerne støtte de organisationer der arbejder for det.

Tak!
// Stine & Nala